Menu

Anne-Marie vervangt Zara Larsson op Lokerse Feesten

De Zweedse Zara Larsson heeft haar optreden op de Lokerse Feesten, dat gepland was op 13 augustus, afgezegd wegens een agendaconflict. De Britse zangeres Anne-Marie zal haar vervangen.

Justin Bieber zet wereldtour stop

Enfant terrible Justin Bieber is niet vies van een beetje zelf-sabotage. De zanger stopt onverwacht met z'n wereldtournee. De officiële verklaring luidt 'wegens onvoorziene omstandigheden'. Wie een ticketje had voor een van de 14 resterende data, krijgt dat ticketje terugbetaald...

P!nk komt in augustus met nieuw werk

Het is al een tijdje stil rond zangeres P!nk. De 37-jarige zangeres heeft haar carrière even op een laag pitje gezet om voor haar twee kinderen te zorgen maar werkt aan een comeback.

Cara Delevingne heeft plaat uit

Model Cara Delevingne lijkt van alle markten thuis. Naast een succesvolle modellencarrière bouwt Delevingne aan een acteercarrière en nu heeft ze ook nog een single uitgebracht.

Selena Gomez heeft een fetish

Selena Gomez heeft met 'Fetish' een nieuwe single uit. Er hoort uiteraard ook een videoclip bij. Fans zijn – zoals steeds – in de wolken maar toch luidt hier een en daar een kritische noot.

Katy Perry presenteert MTV Video Music Awards

Muziekzender MTV heeft bekend gemaakt dat zangeres Katy Perry dit jaar de uitreiking van de MTV Video Music Awards mag presenteren. Dat gebeurde in een filmpje waarin de zangeres zich in een ruimtepak had gehesen, een verwijzing naar moonman oftwel...

Boyzone komt terug

Boysband Boyzone viert z'n 25ste verjaardag met een reünie. Enkel Stephen Gately is niet meer bij. Hij overleed in 2009. Maar de vier overige leden staan te popelen om nieuwe muziek te maken en opnieuw te gaan touren.

Rita Ora heeft nieuwe single

Eindelijk! Drie jaar na 'I Will Never Let You Down' komt Rita Ora nog eens met een nieuwe single. De plaat heet 'Your Song' en is mee geschreven door Ed Sheeran en Steve Mac.

Ariana Grande geeft benefietconcert in Manchester

Zangeres Ariana Grande heeft opnieuw van zich laten horen na de bomaanslag in Manchester. De 23-jarige zangeres liet via een open brief weten dat ze terugkeert naar Manchester voor een benefietconcert.

Bon Appetit met Katy Perry

Katy Perry heeft eindelijk een opvolger voor 'Chained To The Rhythm'. Het nummer 'Bon Appetit' heeft een sterke 90s house en hip-hop-invloed.